Word SOS-trainer!

Ben jij een young professional die veel stress heeft ervaren in zijn of haar middelbare school jaren, of ben je op een andere manier bekend met stress? Wil je daarnaast meer leren over stress? En ben je iemand die graag voor een groep jongeren staat? Dan ben je bij ons op de goede plek!

Bij Stress op School kan je aan de slag als trainer. Een (bij)baan die erg leuk is en waardoor je ook nog eens veel ervaring op doet. Uiteraard gooien we je niet zomaar voor een brugklas. Je krijgt een uitgebreide training, zodat je wel beslagen ten ijs komt. Een training waarin je meer leert over stress, maar ook hoe je voor een groep staat en wat hierin belangrijk is.

Daarna word je gekoppeld aan een ervaren SoS-young professional waarmee je samen de workshops geeft en je al je vragen kunt stellen. Tijdens je hele carriere bij Stress op School is er begeleiding door middel van intervisie, door Guiot of Lotte.

Ben je geïnteresseerd? Leuk! Geef je dan alvast op voor de training van Stress op School in Utrecht via info@stressopschool.nl. De training wordt in overleg gepland. En als dit wederzijds goed bevalt, kan je bij ons aan de slag als trainer. Bij vragen: 06-44700873 (Guiot) of 06-42368783 (Lotte).